Právě si prohlížíte Akce OSAC pro Sdružení pěstounských rodin v bazénu 6.5.2022

Akce OSAC pro Sdružení pěstounských rodin v bazénu 6.5.2022

Letos jsme opět v bazénu, pronajatém našemu potápěčskému klubu OSAC Plzeň, přivítali naše hosty ze Sdružení pěstounských rodin.
Akci již tradičně pořádáme, abychom dětem i jejich doprovázejícím pěstounům a přátelům ukázali potápění, a aby si všichni sami mohli vyzkoušet ponor s „bombou vzduchu“ pod vodou.
Skupina dětí ve věku od šesti do čtrnácti let s doprovodem a organizátorkou Veronikou Valešovou dorazila na bazén Radbuza v pátek 6.5.2022. Po přivítání a stručné informaci se jim osobně věnovali zkušení potápěči z klubu OSAC v čele s Jindrou Tomášem za pomoci Vládi Levého, Jardy Šimůnka, Honzy Ryby, Luboše Pauliny a dalších přítomných našich potápěčů. Pro nejmenší děti jsme využili malý bazén s teplejší vodou, kde jim Jarda Šimůnek ukázal, jak používat potápěčskou masku a děti si i vyzkoušely, jak lze dýchat z přístroje ve vodě a samozřejmě využily příjemné prostředí k zábavě.

Všechny větší děti a dospělí, kteří měli zájem, se jednotlivě, spolu s doprovázejícím potápěčem OSAC, po nastrojení do žaketu s lahví na zádech, zanořili a absolvovali svůj první ponor. Za pečlivý a pozorný potápěčský doprovod je třeba poděkovat uvedeným potápěčům OSAC. A také přidávám děkování za pěkné fotografie z akce, která všem udělala radost-podívejte se do Fotogalerie zde na webu www.osac.cz 

Jarda Hudec, předseda klubu OSAC Plzeň
 

Napsat komentář