Právě si prohlížíte Aktuality a pozvání na ponor v Lomečku 3.11.2018

Aktuality a pozvání na ponor v Lomečku 3.11.2018

Ahoj členové OSAC a všichni naši přátelé,

dvě party našich potápěčů OSAC se v říjnu prostřídaly na potápěčském výletě do Egypta. V Rudém moři se jim líbilo – mimo jiné to potvrzuje i na svém facebooku Petr Reitl – viz 1.foto:

Také Pavel Tomšík – viz 2.foto na FB se zvěčnil na moři s vlajkou OSAC !

 

 

 

 

 

Tuzemské lokality nejsou tak lákavé jako teplé vody Rudého moře, nicméně pro odsolení výstroje je ponor na Lomečku dobrá příležitost. A při  něm se ještě může udělat dost dobré práce při pokračování údržby a čištění našeho podvodního Polygonu tzn. pozorovatelny, kesonu, vodicích lan atd. Akce OSAC se koná v sobotu 3.11.2018, sraz jako obvykle na Lomečku asi v 11:00 hod. Po ponoru zase skupinové foto (jak jinak)  a hlavně společně dobrý oběd a příjemné posezení s dobrotami v hospůdce Zdeňka Zrůsta.

Ještě info o svazových aktivitách: Spolu s Jardou Šimůnkem a Radkem Němečkem se chystám na výroční valnou hromadu Svazu českých potápěčů, která bude 10.11.2018 v Benešově. Zajímavosti o potápění jsou i v dalším tj. 3.čísle potápěčského bulletinu eNemo, který právě vyšel. Podívejte se do záložky zde na našem webu www.osac.cz 

A samozřejmě pokračují pravidelné páteční tréninky OSAC v bazénu, podle plánu akcí OSAC se blíží termín pátek 16.11.2018 od 19:00: Soutěžně zábavný bazénový večer pro mládež i dospělé!

Za výbor OSAC zdraví Jarda Hudec, předseda 

 

 

 

 

 

 

Napsat komentář