Právě si prohlížíte Bazénový výcvik mládeže OSAC opět zahájil 8.9.2017

Bazénový výcvik mládeže OSAC opět zahájil 8.9.2017

S novým školním rokem opět zahájil pravidelný páteční bazénový trénink OSAC. Členové OSAC tj. dospělí i děti mají opět k dispozici malý a velký bazén vždy od 19:00 do 20:30. 

Pokračuje i kroužek malých potápěčů OSAC s trenéry Tomášem Janovským, Josefem Kotěšovcem a Janou Pachmannovou. Dalšími trenéry jsou Josef Aubrecht, Radek Němeček a Vladimír Kreisinger.      Podívejte se do Fotogalerie!

Výcvik dětí je dle programu projektu Příprava bezpečného plavání a potápění mládeže OSAC.

Jen pro připomenutí: Rozdělení plaveckých drah zůstává stejné, děti v kroužku mladých potápěčů mládeže jsou ve věku od cca 6 do 14 ti let a jsou rozděleny do 3 skupin. První skupinu vede Josef Kotěšovec a pomáhá mu Vladimír Kreisinger, druhou vede Tomáš Janovský a třetí skupinu má Jana Pachmannová, které pomáhá Josef Aubrecht a Radek Němeček.

Metodické, organizační a finančně technické zajištění mají na starosti Jarda Šimůnek a Jarda Hudec.

Děti ve skupinách se budou dle pokynu trenérů střídat, aby se postupně v průběhu roku všechny děti cvičily v bezpečném plavání, šnorchlování i potápění s přístroji a to jak teorii tak i v bazénové praxi.

Pro rodiče, kteří doprovázejí děti, jsou k dispozici Průkazky pro doprovod, se kterými mohou vstupovat k bazénu a pozorovat z lavičky trénující mládež.

S dotazy a případně návrhy a náměty se můžete obracet na všechny členy výboru a trenéry a samozřejmě na mne osobně!

Jarda Hudec, předseda OSAC Plzeň

 

 

 

 

 

Napsat komentář