Právě si prohlížíte Důležité potápěčské aktuality OSAC 9.2.2017

Důležité potápěčské aktuality OSAC 9.2.2017

Ahoj členové klubu OSAC,
1) Nejprve upozornění: Bazén bude stále otevřen, i když budou příští týden Jarní prázdniny. To znamená, že se bazénový trénink OSAC  bude konat v pátek 17.2.2017 stejně jako obvykle od 19:00 do 20:30.
Zpestřením bude, že na náš bazénový trénink plavání a potápění mládeže OSAC, který celoročně pořádáme v rámci projektu Mladý sportovec, přijede natočit reportáž Česká televize. Podobné reportáže již televize natočila s mládeží v Litoměřicích a Chomutově a odvysílala ve sportovních zprávách z regionů.
Trénink bude probíhat normálně jako vždy pod vedením trenérů Standy Kutheila, Jana Pachmannové, Tomáše Janovského, Radka Němečka a Josefa Aubrechta, kteří vedou tři skupiny výcviku plavání a potápění dětí do 15ti let. Také rozdělení drah bude stále stejné jako dosud. Přijďte prosím včas.
2) Výbor OSAC projednal v úterý 7.2.2017 zejména stav evidence členů OSAC a platby příspěvků na rok 2017 (již  94 členů má zaplaceno ! ), velmi dobré výsledky hospodaření za rok 2016, plán klubových akcí OSAC  na letošní rok a další úkoly.
3) Novinkou do vybavení klubu OSAC jsou nové vodotěsné stopky CASIO s přesností 1/1000sec  s funkci měření mezičasu, odpočtu a nastavitelností až 12 alarmů, které budeme využívat při tréninku a závodech v bazénu. Získali jsme je zdarma od Svazu českých potápěčů, budou u Radka Němečka.   
4) Plán činnosti – akcí OSAC na rok 2017 je na našem webu www.osac.cz  Podívejte se na něj a máte-li další konkrétní a realizovatelné návrhy, tak napište výboru na info@osac.cz  

Za výbor OSAC zdraví Jarda Hudec, předseda 

 

Napsat komentář