Právě si prohlížíte Klubové novinky OSAC 18.2.2018

Klubové novinky OSAC 18.2.2018

Ahoj členové klubu OSAC,

seznamte se s únorovými klubovými novinkami: 

1) Svaz českých potápěčů zprostředkoval pro potápěčské kluby, které aktivně trénují s mládeží, další potápěčské vybavení ze státní dotace. Náš klub OSAC získal potápěčské soupravy dýchacích automatik BEUCHAT VRT 90 DIN ideální pro potápěče v bazénu (2.stupeň je malý a lehký). Dále jsem ze SČP přivezl nové bazénové (tj. tzv.botičkové) ploutve AQUALUNG ve všech velikostech od č.27 do  č.41 a k tomu potápěčské masky SOPRRAS optimální pro mladé potápěče. Trenéři mládeže rozdělí novou výstroj a přidělí těm, kteří pravidelně v bazénu trénují a potřebné vybavení nemají vlastní či již klubem přidělené. Protože ploutve jsou stejné barvy (většina žlutých a několik párů modrých) budou označeny fixem jménem potápěče.

2) Plán akcí OSAC na rok 2018 je zde na webu v záložce "KLUBOVÉ AKCE – PLÁN". Výbor na únor naplánoval údržbový ponor na Lomečku, vzhledem k teplotám pouze pro potápěče v sucháči. Výbor připomíná všem: Pokud bude v lomu led, dodržujte Bezpečnostní pravidla pro potápění pod ledem (jsou zde na webu)!

3) Na webu SČP ( www.svazpotapecu.cz ) jsou v aktualitách zveřejněny zajímavé informace pro kluby. Například o GDPR ve spolcích (tj. i potápěčských klubech). Pro členy OSAC  to mimo jiné znamená, aby měli své přihlášky za členy klubu, které jsou v evidenci OSAC, v pořádku i s podepsaným souhlasem o zpracování osobních údajů. Spolu se členy výboru a kontrolní komise OSAC vaše přihlášky v archivu zkontroluji a případně vám je dám dopodepsat. 

4) Pro zájemce o zakoupení kvalitní použité potápěčské výstroje doporučuji prohlédnout si nabídku našeho člena OSAC Luboše Filipa zde na webu v rubrice AKCE: PRODEJ VYBAVENÍ

5) Zde na webu v rubrice eNEMO Bulletin SČP je umístěno další číslo tohoto zajímavého potápěčského čtvrtletníku – přečtěte si.

Příjemné zimní potápěčské zážitky a pohodové bazénové pátky

přeje za výbor OSAC Jarda Hudec

 

  

 

Napsat komentář