Právě si prohlížíte Nové červnové klubové zprávy 5.6.2018

Nové červnové klubové zprávy 5.6.2018

Ahoj potápěči OSAC a všichni naši přátelé,

věnujte, prosím, pozornost aktuálním klubovým zprávám:
1) Česká televize odvysílala nový seriál Magické hlubiny, ve kterém část natočila v našem Potápěčském polygonu OSAC SČP na Lomečku. Jak víte, parta potápěčů OSAC Plzeň vybudovala vlastními silami v lokalitě lomu Lomeček ve Starém Klíčově u Domažlic originální Podvodní potápěčský polygon, ve kterém jsme v roce 2011 umístili na dno v hloubce 9 metrů světově unikátní Podvodní pozorovatelnu OSAC SČP. Vedle ní jsme již v roce 2006 zanořili zrekonstruovaný legendární potápěčský keson OSAC Atlantic. V Polygonu jsou všechny objekty včetně 6m dlouhé jeskyně (průlezky) propojeny vodícími lany. Polygon vlastní Svaz českých potápěčů a provozuje klub OSAC Plzeň.
Podívejte se na zde na našem webu do Videogalerie na krátké video (5 min.) Z KRONIKY KLUBU OSAC PLZEŇ o našem Polygonu, jak jej natočila ČTStačí kliknout SEM
2) Blíží se náš klubový potápěčský víkend OSAC ve Výcvikovém středisku SČP Barbora v Oldřichově u Teplic. Celý areál máme ZDARMA k dispozici od pátku 15.6. do neděle 17.6.2018 pro členy OSAC a jejich doprovod nejen k potápění, ale i k relaxaci, zábavě a oddychu, koupání a procházkám v přírodě. Klikněte si SEM a můžete si celé středisko projít na virtuální prohlídce.
Ještě máte možnost poslat přihlášku, a přijet třeba jen na sobotu, neváhejte. O společné dopravě se můžeme domluvit na bazénu.
Zatím jsou přihlášeni: Brychta Jiří, Ježková Zdeňka, Leitner Petr, Plzák Jindřich, Plzáková Renata, Staňková Karla, Uhlíř Pavel, Trávníček Ladislav, Hudec Jaroslav, Harvánek Ladislav, Ryba Jan, Třísková Lenka
3) Odpověď na častý dotaz: Naše páteční bazénové tréninky OSAC končí poslední pátek v červnu tj. 29.6.2018. Po prázdninách budeme pokračovat od pátku 7. září 2018 (19:00 – 20:30).
4) Pro zájemce o zakoupení nebo i prodej potápěčské výstroje a plaveckého vybavení je k dispozici zde na našem webu rubrika Akce: prodej vybavení (stačí kliknout SEM)
Hezké červnové dny přeje za výbor  OSAC Jarda Hudec
 

Napsat komentář