Právě si prohlížíte Novinky potápěčů OSAC 4.4.2018

Novinky potápěčů OSAC 4.4.2018

Ahoj potápěči OSAC a všichni naši přátelé i noví zájemci z řad dětí,

již tento pátek 6.4.2018 budou v bazénu od 19:00 opět závody mladých potápěčů OSAC v plavání a potápění s ploutvemi i bez.

Na závodech rádi přivítáme nové zájemce – děti, které mají zájem o bezpečné plavání a potápění. Rodiče přiveďte své děti!

Startovat budou všichni, rozdělení výsledků bude spravedlivě podle věku. Konkrétní program závodu připravují Radek Němeček a Jarda Šimůnek, pomáhat budou další potápěči OSAC.

Fandit budeme všichni, ceny jsou připraveny. Kluci a děvčata si vyzkouší jak se v tréninku zlepšili.

Koncem měsíce v sobotu 21.4.2018 pojedeme zase na souboj 3 klubů do bazénu v Hořovicích.

 

Jak jsem již informoval, připravuje Petr Reitl, člen OSAC  potápěčskou akci 2018 Egypt – Jih. Na fotce je loď, se kterou se pojede. Podrobnosti rád poskytne všem zájemcům osobně nebo na telefonu 604108492 .

Přihlášeno je již několik potápěčů, bude prima parta, přihlaste se Petrovi.

Každoroční jarní Narozeninový ponor OSAC na Lomečku bude tentokrát v sobotu 14.dubna 2018 Oblíbený program: asi v 11 hod. se sejdeme na Lomečku, absolvujeme ponor, při kterém zkontrolujeme  pozorovatelnu, jesetery, kapry atd. Po ponoru bude přípitek a nezbytné společné foto u vlajky OSAC. Následovat bude chutný oběd připravený Zdeňkem Zrůstem a po něm nějaká sladkost. Přijeďte všichni tj. potápěči i nepotápěči: bude hezky!

A na závěr: nezapomeňte, že v dubnu tj. konkrétně v úterý 17.4.2018 od 18:30 U Králů bude výroční členská schůze OSAC. 

Sportu zdar, potápění zvlášť! 

Za výbor OSAC zdraví Jarda Hudec, předseda

 

  

 

Napsat komentář