Právě si prohlížíte Plavecké závody mladých potápěčů OSAC 6.4.2018

Plavecké závody mladých potápěčů OSAC 6.4.2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V pátek 6.4.2018 uspořádal náš klub OSAC plánované plavecké závody pro potápěčskou mládež.

Soutěžili všichni kluci a děvčata, kteří jsou v tréninku projektu " Příprava bezpečného plavání a potápění mládeže OSAC" a děti, které mají zájem o bezpečné plavání a potápění. Závodní disciplíny – volný způsob plavání 50 m a na nádech 25 m s ploutvemi – připravili a zorganizovali Radek Němeček a Jarda Šimůnek. Patří jim veliké poděkování všech účastníků.  Jako časoměřiči jim asistovali Pepa Aubrecht, Kája Šimůnková, Vláďa Levý, Miloš Perháč a další. Jako startér a plavecký mentor se svého úkolu výborně zhostil Jarda Ježek. Výsledky na počítači ihned zpracoval Jirka Nováček.

Čtyři desítky přítomných vytvořily perfektní atmosféru, fandilo se a na závěr byly předány zlaté, stříbrné a bronzové medaile a pěkné diplomy nejlepším ve všech věkových kategoriích. Výsledkovou listinu zveřejním co nejdříve zde na webu, aby si všichni mohli porovnat svůj výkon s výsledky, kterých dosáhli při minulých závodech. A samozřejmě fotomomentky budou ve Fotogalerii.

A nezapomeňte: na závody do Hořovic jedou  kluci a děvčata z našeho klubu OSAC již v sobotu 21.dubna 2018. Trenéři Josef Kotěšovec, Tomáš Janovský a Jana Pachmannová mi pošlou seznam přihlášených dětí do 11.4.2018 (jméno, příjmení, věk), který musím včas poslat organizátorům. Dopravu dětí na závody do Hořovic zajistíme auty – domluvíme se v pátek na bazénu. 

Za výbor OSAC zdraví Jarda Hudec, předseda

 

 

 

    

Napsat komentář