Právě si prohlížíte Pozvání na dubnové akce OSAC a výsledky závodů OSAC  6.4.2018

Pozvání na dubnové akce OSAC a výsledky závodů OSAC 6.4.2018

Ahoj členové OSAC a všichni naši přátelé,

dovolte, abychom připomněli a znovu vás pozvali na nejbližší akce potápěčů OSAC:

1) Již tuto sobotu 14.4.2018 se koná na Lomečku (Starý Klíčov u Domažlic) každoroční tzv. narozeninový ponor potápěčů OSAC samozřejmě i za účasti nepotápěčského doprovodu. Všichni se těšíme na příjemné a slunečné prostředí na Lomečku. Sraz je tam asi v 11 h., po ponoru máme společné posezení!

2) Příští týden v úterý 17.4.2018 od 18:30 bude výroční členská schůze OSAC v hostinci U Králů, na programu je: Zpráva o činnosti 2017, hospodaření 2017, plán 2018 a novinky ve Svazu českých potápěčů.

3) A v závěru příštího týdne v sobotu 21.4.2018 pojedou mladí potápěči tj. kluci a děvčata OSAC na plavecké závody do bazénu v Hořovicích. Začíná se tam v 8:00, závodit budou malí potápěči a potápěčky z Triton Beroun, ATOL Příbram a OSAC Plzeň.

Přihlášeni jsou zatím  Martin Brunclík, Marek Nosek, Matěj Andrle, Josef Kotěšovec, Lupáčová Adéla. Zatím ještě nedodala seznam trenérka Jana Pachmannová. Ale při pátečních závodech OSAC v Plzni se mi ještě hlásili další zájemci, s jejich rodiči je to nutné si domluvit a potvrdit. Vzpomínám si, ale nejsem si jist:  Korunková Pavla, Janoschec Lukáš, Steidl Lukáš a další. Prosím proto rodiče, aby se mi ozvali, pokud jejich děti mají také zájem si zazávodit. Disciplíny jsou stejné jako minule, každý závodí ve své věkové kategorii. Závody a bazén  jsou pěkné a děti si je opravdu užijí.

4) A ještě slíbené Výsledky plaveckých závodů mládeže OSAC v pátek 6.4.2018

Disciplíny byly: 1: 50 m volný způsob + 2: 50 m s ploutvemi + 3. 25 m na nádech s ploutvemi 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Díky za perfektní organizační přípravu Radkovi Němečkovi a Jardovi Šimůnkovi a všem jejich pomocníkům –časoměřičům, startérovi Jardovi Ježkovi a zapisovateli Jirkovi Nováčkovi!!!

Na fotky ze závodů mládeže OSAC v bazénu 6.4.2018 se podívejte na www.osac.cz

 

V případě dotazů mne neváhejte kdykoliv kontaktovat mobilem nebo emailem

Zdraví Jarda Hudec, předseda OSAC

Napsat komentář