Pozvání na Novoroční ponor OSAC 3R bez rizika nákazy 3.1.2021

Ahoj potápěči OSAC!
 
Tradiční ponor potápěčů OSAC na přelomu roku na Lomečku bude výjimečný podle hesla:
3R = Roušky + Ruce + Rozestupy
 
V souladu s platnými mimořádnými hygienickými opatřeními koronavirové pandemie bude akce pouze pro předem přihlášené bezpříznakové zdravé účastníkya přísně bezkontaktní.
 
Zájemci o účast se předem přihlásí emailem ( info@osac.cz  nebo hudecjarda@gmail.com ) nebo mobilem na 774414100
 
Sraz pozvaných účastníků akce OSAC bude v neděli 3. ledna 2021 v 11:00 před vjezdem do areálu Lomečku.
 
Pokyny jsou uvedeny níže pod Kontakt,(klikněte na Číst dál)
 
Hezké prožití vánočních dnů a pevné zdraví
přeje Jarda Hudec
 
Kontakt:
Ing. Jaroslav Hudec, předseda PK OSAC Plzeň
M1: +420774414100

E2:   hudecj@seznam.cz 

 

Pokyny:
1.       Akce bude pouze ve venkovním prostředí areálu Lomeček, účastníci se navzájem nesetkají, pouze se uvidí na vzdálenost vždy větší než 5 m.
2.       V žádném případě si účastníci nebudou nic předávat ani cokoliv na místě zanechávat. Osobní věci účastníků nesmí být nikomu poskytnuty a nikým přijímány.
3.       Účastníci přijedou před vstupní vrata do areálu ve svých automobilech, nebudou z nich vystupovat ani nikoho fyzicky kontaktovat a budou dodržovat vzájemnou předepsanou distanci mezi osádkami jednotlivých automobilů. Účastníci počkají na otevření vjezdu do areálu.
4.       Vjezd do areálu bude povolen pouze pozvaným předem přihlášeným účastníkům. Kontrolu vjezdu u vstupu provede správce areálu.
5.       Auta zaparkujete v prostoru hned za vjezdem do areálu. V areálu nebude k dispozici žádné občerstvení ani nebude možnost vstupu do restauračního objektu.
6.       Vstup do pozorovatelny je zakázán.
7.       V průběhu akce budou zakázány vzájemné přípitky a osobní fyzické kontaktní pozdravy (podávání rukou, objímání apod.).
8.       V areálu bude vyvěšena klubová vlajka OSAC, u které bude jednotlivě (!) každý účastník vyfotografován (nebo jen skupinka, která přijela společně jedním autem).  Fotograf bude v dostatečném odstupu min 5m.
9.       Všichni účastníci budou mít po celou dobu akce obličejovou roušku, kterou smí sejmut pouze při fotografování s dodržením předepsaného odstupu.
10.   Konzumaci osobně dovezených potravin a nápojů lze jen individuálně bez přítomnosti dalších osob.
11.   Potápěči se budou převlékat k ponoru a po něm pouze na místě vzdáleném od jiných účastníků.
12.   Doprovázející účastníci, kteří se nebudou potápět, se navzájem nebudou kontaktovat a čas pobytu v areálu využijí k individuální procházce.
13.   Pochopitelně, že spolu v kontaktu mohou být v průběhu akce pouze osoby které spolu přijely v jednom automobilu, nicméně platí pro ně všechna výše uvedená hygienická omezení.
14.   Po absolvování ponoru a vyfotografování vyčkají účastníci na správce a jeho otevření vrat. Potom odjedou účastníci akce jednotlivě automobily z areálu domů.
15.   V průběhu akce bude u vjezdu do areálu instalována nová velká informační cedule s popisem a nákresem podvodního potápěčského polygonu OSAC SČP a údaji pro vstup a kontaktem na správce.

 

 

 

 

Napsat komentář