Právě si prohlížíte Předprázdninové klubové zprávy OSAC 14.06.2016:

Předprázdninové klubové zprávy OSAC 14.06.2016:

Ahoj potápěči OSAC a všichni naši přátelé,

1) Po vydařené akci OSAC na Americe jsme si udělali prima klubový víkend OSAC ve Výcvikovém středisku Svazu českých potápěčů u lomu Barbora v Oldřichově u Teplic. Přijelo nás tam v průběhu víkendu od pátku 10.6. až do neděle 12.6.2016 celkem pětadvacet. Počasí bylo přijatelné, v sobotu přes den trochu sprchlo, ale jinak pohoda a relax. Ponory z pontonu po dobře šňůrami vyvázaných trasách polygonu (plošiny, keson, wartburg, socha, armatury, počítač, kadibudka, policajtka, atd.) byly vzhledem ke špatné viditelnosti trochu dobrodružné. Uplatnil se kompas a světlo, ale pod cca 18m již voda byla čistá. Po ponorech jsme odpočívali pečlivě nakrmeni z vlastních bohatých zásob doplněných napečenými sladkostmi od Zdenky, Káji a Renaty. Večerní posezení u ohně při grilování masa a klobás a s plzeňským pivem (Pavel přivezl sud a výčep) bylo super. Fotomomentky z akce najdete na webu www.osac.cz  ve Fotogalerii.

2) Další souběžně pořádanou akcí je zájezd mladých členů klubu OSAC do Chorvatska. Od Standy Kutheila, který skupinu našich nejmladších potápěčů OSAC vede, jsme dostali pár fotek z pobytu. Moře se mladým moc líbí, kluci a děvčata plavou a šnorchlují a vše také dokumentují fotkami novým klubovým fotoaparátem. Před odjezdem jsem jim předal podvodní foťák Nikon Coolpix S33, který jsme pro klub získali v rámci projektu Svazu českých potápěčů na podporu potápění mládeže.  Fotky z akcí pošleme na SČP k využití při propagaci našeho potápěčského sportu. Podívejte se do Fotogalerie na našem webu www.osac.cz !

3) Úspěšně probíhají kurzy potápění našich členů OSAC vedené instruktorem SČP Martinem Aišmanem. Aktuálně Martin nabízí kurz P2 o víkendu 17.-19.6.2016. Zájemci ozvěte se Martinovi nejlépe mobilem  +420 606 339 292 nebo emailem na   martin@lachtan.eu .

4) Připomínám, že pravidelné bazénové tréninky klubu OSAC končí v pátek 24.6.2016. Potom bude o prázdninách bazén uzavřen a pokračování našich tréninků bude zase v bazénu SK Radbuza od pátku 2.9.2016.

Sledujte novinky na našem webu www.osac.cz

Za výbor OSAC zdraví Jarda Hudec, předseda 

 

Napsat komentář