Stručná informace pro potápěče OSAC, rodiče a přátele 6.4.2019

Ahoj všichni,

v pátek 12.4.2019 máme v bazénu normální potápěčský a plavecký trénink mládeže a dospělých. Navíc přivítáme přátele z pěstounských rodin, kterým jako každoročně ukážeme potápění.

V sobotu 13.4.2019 jedeme s partou mladých potápěčů reprezentující náš klub OSAC Plzeň do bazénu v Hořovicích na každoroční závody. Všichni účastníci dostanou ocenění a ti nejlepší z našeho klubu OSAC ještě zvláštní ceny. O dopravě se domluví trenéři s rodiči.

 V pátek 19.4.2019 je svátek Velký pátek, a proto bude bazén uzavřen.

V květnu budeme mít Ameriku jen pro náš klub OSAC na 2 dny! V červnu pojedeme do Výcvikového střediska Svazu českých potápěčů Barbora u Teplic, kde máme rezervován celý areál od pátku do neděle jen pro OSAC !

Za výbor zdraví Jarda Hudec, předseda klubu

PS

Důležitý VZKAZ pro některé kluky – malé potápěče: Ten, kdo neumí solidně tj. stylově a rychle plavat a trénink plavání považuje za zbytečnost, nemůže být kvalitním potápěčem! Vaši rodiče ví, že 200,- Kč za rok je jen symbolický příspěvek na vysoké náklady, které klub OSAC platí za bazén a trénink mládeže. V jiných klubech platí rodiče až 600 Kč MĚSÍČNĚ! Popovídejte si o tom se svými rodiči!

 

 

Napsat komentář