Právě si prohlížíte Info pro členy OSAC k 13.06.2011

Info pro členy OSAC k 13.06.2011

Blíží se pro děti letní prázdniny a s nimi pro nás dospělé doba dovolených. Pro členy PK OSAC i čas na letní ponory v tuzemsku či v zahraničí. Prostě tradiční akce potápěčského léta.

Nicméně výbor OSAC s velkou radostí  sděluje všem našim členům a také našim kamarádům a přátelům:  Dlouhodobě připravovaná akce OSAC – realizace projektu Podvodní potápěčské výcvikové a kontrolní kabiny odstartovala! Po náročných jednáních a přípravách bude v červenci expedován skelet PVKK do Lomečku a čekají nás intezivní náročné finální  práce – barvení, montáže, betonáže, instalace atd. tak, abychom kompletní PVKK mohli v dohodnutém termínu předat do SČP polygonu! Poděkování patří nejen do OSAC, ale též vedení SČP za vstřícnost a spolupráci při přípravě a realizaci této mimořádné akce.

 

A protože dobrých zpráv není nikdy dost, tak ještě jedna z návštěvy (při příležitosti inventury) Výcvikového střediska SČP Barbora v Oldřichově u Teplic: osobně mohu potvrdit výbornou péči o Středisko SČP od správců manželů Salákových a zásadní zlepšení komfortu a kvalitního vybavení pro pobyt. A navíc když se povede i pěkný ponor jako nám s Pavlem, pak je spokojenost zaručena.

Takže inspirace pro aktivity OSAC na léto:

1) PVKK

2) VS Barbora

 atd.

Napsat komentář