Právě si prohlížíte Novinky potápěčského klubu OSAC Plzeň 29.10.2013

Novinky potápěčského klubu OSAC Plzeň 29.10.2013

Ahoj potápěči OSAC a všichni naši kamarádi a přátelé!

Blíží se termín již avizované akce Soutěžně zábavný večer v bazénu OSAC: pátek 8. listopadu 2013 od 19:00! Výbor připravil již tradičně populární soutěže pro děti (budou podle věku rozděleny do kategorií) v malém bazénku a potom pro mládež a dospělé (rozdělených také do věkových kategorií a samostatně muži a ženy) ve velkém bazénu. Organizovat soutěže budou zase Jarda Šimůnek, Vláďa Levý, Jindra Tomáš a Petr Chládek, pomáhat budou další. Soutěžit se bude v oblíbených disciplínách a po skončení všech soutěží bude společné vyhlášení vítězů. První tři v každé kategorii získají pěkné ceny, medaile a diplomy a k tomu budou pro všechny soutěžící připraveny hodnotné účastnické dárky! A protože nejlepším oceněním je pro závodníky potlesk a skandování diváků, prosíme, abyste všechny soutěžící svým aplausem v průběhu soutěží podpořili!

V této souvislosti rádi konstatujeme, že jsme na náš projekt „Bezpečné plavání a potápění pro děti, mládež a dospělé“ získali finanční dotaci od Krajského úřadu Plzeňského kraje, která právě „doputovala“ na náš klubový účet OSAC!

Další listopadovou akcí OSAC bude brigádnický ponor na Lomečku v sobotu 16. listopadu 2013. Provedeme obvyklou kontrolu a údržbu Polygonu (vodicí lana, keson, pozorovatelna) a po skončení ponoru nás čeká oslava životního jubilea

( 50 !) našeho kamaráda Vládi Levého! Akce OSAC je již domluvená se Zdeňkem Zrůstem, připraveno bude pro všechny účastníky OSAC pohoštění  – výborné jídlo a pití a k tomu pochopitelně naše velké blahopřání. Prosíme všechny, kteří pojedou na Lomeček Vláďovi pogratulovat, aby mi dali předem zprávu (k upřesnění počtu účastníků oslavy).

V souladu s plánem OSAC připravujeme s instruktorem Martinem Aišmanem na pátek 6. prosince 2013 v bazénu od 19:00 akci: „Prevence potápěčských nehod a řešení krizových situací“. Martin má připraven program stručného výkladu teorie a konkrétních ukázek praxe v bazénu. K tomu je potřeba předem sestavit seznam potápěčů OSAC, kteří si na bazén sebou přinesou výstroj (žaket či křídlo, lahev, automatiky) a vytvoří dvojice, abychom si mohli jednotlivé situace ve vodě vyzkoušet. Vzhledem k vymezenému času (od 19:00 do 20:30) musíme být všichni na bazénu včas a respektovat organizační pokyny.

A ještě jedna aktuální informace OSAC: do našeho klubu se nyní na podzim přihlásilo dalších sedm nových členů, z nich čtyři v současnosti provádí s Martinem potápěčský kurz. Máte-li zájem, podívejte se na náš web www.osac.cz, kde je aktualizovaný Seznam členů OSAC. A pokud tam zjistíte nějakou chybičku v údajích, tak mi prosím napište, abych to mohl opravit.

Za výbor OSAC zdraví

Jarda Hudec 

Napsat komentář