Právě si prohlížíte Novinky pro potápěče OSAC 23.8.2014

Novinky pro potápěče OSAC 23.8.2014

Ahoj členové klubu OSAC a všichni naši příznivci!

Pomalu, ale jistě končí léto a po návratu z teplých potápěčských lokalit na nás již čekají pravidelné páteční bazénové tréninky. Konkrétně zahajujeme v bazénu SK Radbuza v pátek 5.září 2014 jako obvykle od 19:00 do 20:30. Novinkou je, že budeme mít vždy k dispozici nejen velký bazén, ale i malý – ten samozřejmě přednostně pro děti. Vítáme proto všechny naše členy a také všechny naše kamarády, kteří sebou přivedou děti (ve věku cca do 10ti let  – mohou zdarma využít malý bazén). Pochopitelně pokud přivedete sebou i děti starší, potom stačí se rovněž jen přihlásit u předsedy či jiného člena výboru OSAC! Připomínáme, že členství dětí a mládeže do 15ti let je v našem klubu OSAC  ZDARMA!

Další novinkou je inovovaný seznam výhod členství ve Svazu českých potápěčů (viz aktualita níže). Protože náš klub OSAC je součástí Svaz českých potápěčů, vztahují se všechny výhody na všechny naše členy klubu OSAC – využívejte je!

Zajimavým zdrojem potápěčských informací je bulletin Svazu českých potápěčů s názvem eNEMO, jehož již druhé letošní číslo je k dispozici na http://www.svazpotapecu.cz/soubory/2014_02_eNemo_bulletin.pdf?fid=1404977044

Upozorňujeme na již doplněnou naší webovou  Fotogalerii a dále pro zájemce, že jsou ještě ke koupi klubová trička, mikiny, ručníky a čepice!

Více informací poskytnou členové výboru OSAC 

Za výbor zdraví Jarda Hudec

 

 

Napsat komentář