Právě si prohlížíte PAF Tachov a výzva OSAC 27.03.2015

PAF Tachov a výzva OSAC 27.03.2015

1) Info

Mezinárodní potápěčský festival PAF Tachov 2015    věnoval část expozice výtvarným pracím dětí a mládeže a také kresleným vtipům na téma potápění. 

Na festivalu byly fotografie vysoké profesionální kvality od amatérských nadšenců podvodních fotografů potápěčů ve mnoha kategorií: barevné, černobílé, v moři, ve sladkovodních lokalitách, v bazénu apod. 

Velmi pěkné byly keramické výtvory dětí a výstava jejich kreseb v předsálí. Do Tachova přijeli na podívanou i mladí potápěči OSAC se Standou Kutheilem. V Průběhu festivalu PAF zasedalo Prezidium SČP…

Pár fotografií z Tachova je ve Fotogalerii – podívejte se, stačí kliknout

 

2) Info: Výcvikové středisko Svazu českých potápěčů Barbora Oldřichov u Teplic je určeno pro potřeby potápěčských klubů SČP zejména pro společný pobyt v pěkném prostředí , je výborně vybaveno k ubytování (6 pokojů tj. 24 lůžek, možnost je i venku ve vlastním stanu)) a stravování (vlastní kuchyně s lednicemi a vařiči nebo možnost objednání hotových jídel z jídelníčku), společenská místnost, TV, v objektu wifi a pohodové využití na celý víkend (travnatá zahrada, ohniště, venkovní sezení… K dispozici je plnění potápěčských lahví vzduchem i směsi. Koupání a potápění v Barboře je možné z mola 50 m od objektu nebo z pláže u lesíka. Podrobný popis na www.svazpotapecu.cz  Takže dobrá příležitost pro členy OSAC včetně rodinných příslušníků k víkendovému výletu. 

Výzva všem členům OSAC:  Po domluvě na bazénu jsem včera zajistil předběžnou rezervaci pro OSAC na celý víkend celé VS Barbora na termín 5.6.-7.6.2015 a 12.-14.6.2015. Celý pobyt bude pro OSAC ZDARMA! Část nákladů na dopravu bychom možná mohli dotovat.

Napište, který z uvedených termínů by vám lépe vyhovoval. Zprávu mi dejte co nejdříve, nejpozději do 10.dubna 2015!  Definitivní potvrzení bychom udělali na výboru a členské schůzi, která bude 16.04.2015. Vše ještě rozešlu emailem.

Za výbor OSAC zdraví Jarda Hudec

Napsat komentář