Právě si prohlížíte Pozvání a informace  o akcích OSAC 8.10.2015

Pozvání a informace o akcích OSAC 8.10.2015

 Ahoj potápěči OSAC a všichni naši přátelé!

Výbor potápěčského klubu OSAC projednal přípravu klubových akcí na podzimní období, a proto zve všechny členy a přátele k účasti.
 
 
1) Soutěžně zábavný bazénový večer OSAC, který se bude konat v pátek 23.10.2015 od 19:00 do 20:30 v bazénu SK Radbuza v Kozinově ul.3  v Plzni. Oblíbený program akce OSAC: soutěže v malém a velkém bazénu pro děti, mládež a dospělé muže a ženy samozřejmě rozděleně podle věku. V malém bazénu budou soutěžit děti do asi 6ti let, ve velkém bazénu sestavíme z účastníků výkonnostně vyrovnaná družstva dospělých s dětmi a si zazávodí samostatně dospělí. Disciplíny budou tradiční  – například štafetové plavání s bazénovými pomůckami – tyče, kruhy, puky apod. Program začne v malém bazénku a pokračovat ve velkém.  V průběhu večera si všichni přítomní členové OSAC a hosté mohou zasoutěžit nebo můžou fandit. Zveme nejen členy OSAC, ale také všechny naše přátele a známé s dětmi – přijďte si užít bazénové soutěžní veselí a navíc na vás čeká závěrečné vyhlášení vítězů a předání cen všem aktivním účastníkům. Upozornění: pátek 23.10.2015 byl vybrán proto, že tento den nebude hokej v Plzni a tedy parkování u bazénu bude v pohodě.
2) Ve středu 28.10.2015 bude sice státní svátek, ale pro potápěče OSAC to bude den pracovní. Uskutečníme totiž další pracovní ponor na Lomečku na údržbu a opravy PVKK (pozorovatelny) a polygonu SČP v Lomečku. Dopravu si domluvíme na bazénu. Pracovní program: čištění oken pozorovatelny, oken a povrchu kesonu, vodicích lan, kontrola a opravy. Předpokládaný sraz na Lomečku (Starý Klíčov u Domažlic) v 11 hod., po práci bude chutný oběd v hospůdce u Zdeňka.
3) Stále trvá pozvání OSAC všem zájemcům o potápění k účasti na našich pravidelných pátečních bazénových trénincích – zveme děti i dospělé. Postačí, když přijdete a u vrátnice se přihlásíte předsedovi OSAC (Jarda Hudec), který si vás zaeviduje a o všem poinformuje.
4) V této souvislosti upozornění všem účastníkům pátečních bazénových tréninků OSAC : výbor rozhodl, že bude velký bazén podélně lanem rozdělen na 3 a 3 dráhy. Tj. 3 dráhy pro mládež, která cvičí potápění se Standou Kutheilem a pro potápěče s pot. přístroji a 3 dráhy pro plavce – vše z důvodu bezpečnosti. Natažení lana provede plavčík dle pokynu přítomného člena výboru či KK, který přijde první k bazénu. Případně v průběhu večera lze lano posunout pokynem člena výboru a KK podle aktuálně vhodných podmínek (počet plavců…).
5) Vánoční svátky jsou ještě daleko, ale OSAC již stanovil termín akce Vánoční bazén OSAC na pátek 18.12.2015 ! Vánoce v bazénu budou veselé, soutěživé a bohaté na dárky- zapište si toto datum do kalendáře!
6) A na závěr pár informací:
Na webu OSAC je dodatek nabídky odprodeje potápěčské výstroje J. Hajdu – set automatiky Apeks s octopusem a konzolí, neoprénové rukavice, boty, 2 masky…
Dne 21.11.2015 bude Valná hromada Svazu českých potápěčů v Neratovicích – za OSAC se zúčastní Jarda Hudec a Jarda Šimůnek.
Podle evidence OSAC je nás ke dni 6.10.2015 v klubu OSAC celkem 116 v roce 2015 platících členů, z toho 44 členové jsou mládež do 15ti let! Jsme největší potápěčský spolek v západních Čechách! Ministryně školství Kateřina Valachová předvčírem v Praze v Tyršové domě veřejně slíbila, že dotace pro kluby s mládeží budou přednostně v Programu VIII, který bude vyhlášen do 9.10.2015  Ministerstvem ŠMT. Jako účastník setkání s ministryní jsem svědek…
 
Za výbor OSAC zdraví Jarda Hudec
 

Napsat komentář