Právě si prohlížíte Výsledky Mistrovství ČR ve fotografování v bazénu 03.12.2011

Výsledky Mistrovství ČR ve fotografování v bazénu 03.12.2011

V Rokycanech se v sobotu 3.12.2011 uskutečnilo Mistrovství ČR v UW foto v bazénu, v pořadí již 8.(?), které pod patronací Svazu českých potápěčů opět výborně zorganizoval Bohumír Kráčmar. Při své návštěvě jsem si vyfotil především nám známé účastníky: z OSAC Alenu Voráčkovou (zúčastnila se všech MR od počátku!), dále v posledních letech tradiční účastníky Ríšu Bartoše a Milana Solčanského. Byli tam další známé tváře, ale pod vodou a v masce jsem je neuměl identifikovat. Nicméně pozornost jsem soustředil na "plzeňáky", Alena ke dvěma svým figurantkám měla na pomoc jako osvětlovače Davida, kterého to očividně bavilo. Ríša byl pochopitelně s celou rodinou – Danča chvíli ve vodě a hned zase na břehu u mimina – měla práce dost…  

A tedy jejich výsledky: Celkově 4. byl Ríša Bartoš, který vyhrál v kategorii MODEL ! Alena skončila celkově 9. a Milan Solčanský 6.

Kompletní výsledky a soutěžní fotky jsou na webu www.potapec.estranky.cz Ve Fotogalerii našeho webu OSAC je pár momentek z bazénu a soutěžní fotky Aleny, Ríši a Milana. 

 

Napsat komentář