Právě si prohlížíte Informace o nájmu bazénu SK Radbuza na trénink členů OSAC  (zpráva z 3.12.2020)

Informace o nájmu bazénu SK Radbuza na trénink členů OSAC (zpráva z 3.12.2020)

Ahoj potápěči OSAC a rodiče!
v souladu se Smlouvou o nájmu bazénu mezi SK Radbuza a klubem OSAC z 1.9.2020 má náš potápěčský klub OSAC Plzeň velký zájem na pokračování pravidelných pátečních tréninků v bazénu za předpokladu dodržování platných protiepidemických opatření vlády České republiky.
 
Vláda ČR 30. listopadu 2020 schválila dílčí rozvolnění protiepidemických opatření s platností od 3. prosince 2020. Změny souvisejí s přechodem do režimu 3. stupně protiepidemického systému PES. Ministerstvo zdravotnictví k nim vydalo matici, ve které pro bazény platí:
 
 
SK Radbuza informoval o záměru zahájit provoz 3.12.2020 samozřejmě jen pro individuální návštěvníky, a to s omezením max 15m2 na 1 osobu.
 
Vzhledem k Ministerstvem zdravotnictví ČR jednoznačně definované přípustnosti uvnitř bazénu  skupinové formy aktivity max do 10 osob, musíme s politováním konstatovat, že možnost pro naše klubové tréninky v bazénu bude až v režimu 2. stupně PES.
 
S nadějí na zlepšení vývoje koronavirové pandemie a přáním brzkého návratu do normální situace doufáme, že pravidelné páteční tréninky klubu OSAC bude možné konat co nejdříve po Novém roce 2021. O konkrétním datu budeme vás členy klubu OSAC neprodleně informovat.
 
Sledujte aktuální zprávy OSAC na webu www.osac.cz a facebooku OSAC https://www.facebook.com/OSAC.cz !
 
Případně mne nebo další členy výboru kdykoliv kontaktujte.
 
 
Jarda Hudec, předseda
 
 
Kontakt:
M: 774414100
 

  

Napsat komentář