Aktuálně z klubového života PK OSAC 28.04.2011

Ahoj potápěči OSAC, kamarádi a přátelé!

Opět několik zpráv aktuálně z klubového života PK OSAC:
1) Posun o 1 týden v plánu akcí OSAC  má 5.výročí znovuzanoření naší legendární potápěčské kabiny OSAC Atlantic v Lomečku (Starý Klíčov, Mrákov u Domažlic). Tzn. v soboru 7.května 2011 pořádáme společný ponor OSAC na Lomečku s tím, že brigádnicky pomůžeme kamarádovi Zdeňkovi Zrůstovi renovovat tj. opravit dřevěné molo. Takže: akce Brigáda a Oslava OSAC na Lomečku v sobotu 07.05.2011, sraz tam cca v 11:00. Materiál (prkna apod.) má Zdeněk připraven, po práci ponor a potom chutný oběd a relax…
2) Letos 26.-28.05.2011 se i za naší účasti = potápěčů OSAC bude konat v multifunkčním areálu V Plzni na Borské přehradě Bambiriáda. Bambiriáda je největší prezentace organizací dětí a mládeže pracujících v jejich volném čase atd. Viz http://www.bambiriada.cz/ Chceme na této akci postavit stánek potápěčů OSAC, popovídat dětem o potápění a ukázat v praxi potápěčskou výstroj a případně i minipodvodní okénko. Je to akce pro děti a mládež, propagace a prezentace potápění a našeho klubu a je to ve shodě s naším proklamovaným projektem Bezpečného potápění. Myslím, že zaslouží již teď předem poděkování a uznání protagonisté akce z našeho Klubu: Bohouš Žáček, Jarda Šimůnek, Vláďa Levý, Jarda Hudec, Láďa Trávníček  a další, kteří v pátek a sobotu tam budou a akci zajistí.
3) Pochopitelně v letošním roce je pro OSAC (a možná i z hlediska celé historie OSAC) kardinální akcí finiš projektu PVKK tzv. pozorovatelny OSAC. Informační předzvěstí pro zvědavce a příznivce jsou zprávy o postupu realizace projektu. Konkrétně v č.23 časopisu Buddy Potápěč na dvoustraně o Potápěčských podvodních objektech SČP je "pozorovatelna" dominantním objektem a její zanoření přáním, jehož splnění samozřejmě závisí mj. na získání dotace z Ministerstva školství mládeže a tělovýchovy. Každé nové info k tomuto projektu obratem  na našem webu www.osac.cz zveřejníme.
 
Hezký den přeje za výbor OSAC
Jarda Hudec

Napsat komentář