Právě si prohlížíte Aktuální potápěčské informace OSAC 12.10.2013

Aktuální potápěčské informace OSAC 12.10.2013

Podzim potápěčské sezóny akcí OSAC je velmi pestrý:

V bazénu se v pátek scházíme již ve větším počtu (více je debatujících na kraji bazénu než ve voděJ), ve vodě jsou nejaktivnější noví mladí potápěči např. Ríša Bezděk na fotce:

 

 

Malý bazén, který máme k dispozici pro děti, je již také využíván, ale dětí je málo!

     Vyzýváme proto všechny naše členy, aby nabízeli všem svým známým možnost ZDARMA návštěvu bazénu OSAC s jejich dětmi. 

     

     

     O prodlouženém víkendu na konci října pojedou potápěči OSAC na známou lokalitu Svobodné Heřmanice – lom Šífr (Moravskoslezký kraj – západně od Opavy, max hloubka 36 m). Podle nejnovějších zpráv viditelnost až 15m, takže super!       

< >     

 

     Výbor OSAC mimo jiné dále připravuje dvě velké akce v bazénu: < >   V pátek 8.listopadu 2013 od 19:00:                !!!

     Soutěžně zábavný večer pro děti (v malém) a mládež a dospělé (ve velkém) bazénu.  Tradičně atraktivní disciplíny a pochopitelně vyhlášení vítězů s předáním cen. Těšíme se na velkou účast, a proto rozhlaste mezi svými kamarády a známými, že mohou také přijít a pobavit se a zazávodit.

          < >V pátek 6.prosince 2013 od 19:00 v bazénu Ukázky bezpečnostních a záchranářských znalostí pro potápěče

     V rámci naší péče o Polygon v Lomečku připravujeme „brigádnický“ ponor spojený s kontrolou a údržbou a čištěním kesonu, pozorovatelny, vodicích lan atd. Na Lomeček pojedeme v sobotu 16.11.2013 – více si domluvíme na bazénu

 

 

Napsat komentář