Právě si prohlížíte Klubová pozvání na akce OSAC 19.3.2019

Klubová pozvání na akce OSAC 19.3.2019

Ahoj členové OSAC, rodiče a všichni naši přátelé,

přečtěte si aktuální klubové zprávy OSAC:



1) Plánované akce

V pátek 29.března 2019 od 19:00 uspořádáme ve velkém bazénu soutěže mládeže OSAC v plavání a potápění. Všechny děti budou plavat bez neoprenu, plave se na hladině volný způsob bez ploutví, potom s ploutvemi a maskou a šnorchlem a třetí disciplínou bude pod vodou na nádech na čas (děti do osmi let jen 15m). Podle součtu časů budou v každé věkové kategorii vyhlášeno pořadí a nejlepší dostanou ceny. Závody připravují Radek Němeček s Jardou Šimůnkem spolu se členy výboru a trenéry. Přijďte včas s dobrou náladou, opět to budou pěkné závody!

 

V sobotu 30. března 2019 se sejdeme v 11:00 na Lomečku ve Starém Klíčově u Domažlic na NAROZENINOVÉM ponoru.

Dovolte vás všechny osobně pozvat k návštěvě Lomečku, abychom spolu oslavili mé kulaté životní jubileum (70).

Na programu bude po ponoru přibližně ve 13:30 slavnostní přípitek a samozřejmě foto na památku, potom pozvání na společný oběd a příjemné posezení v hospůdce. Určitě budou také dobré zákusky a dortíky, možná i od Renaty Plzákové, jejíž manžel Jindřich, tak jako každý rok, také oslaví se mnou své narozeniny.

Přijeďte všichni, sebou nic nevozte, nejlepším dárkem bude, že si spolu užijeme pěkný den!

 

V sobotu 13. dubna 2019 se opět zúčastní parta dětí a mládeže OSAC spolu s trenéry plaveckých závodů mladých potápěčů 3 klubů v bazénu v Hořovicích. Závody budou od 8:00, do Hořovic pojedeme auty, o dopravě se předem domluvíme i s rodiči. Všichni z našeho klubu, kteří tam již byli, si závody pochvalovali, pěkný bazén, výborná atmosféra a správná sportovní zábava.

 

2) Organizační informace

K dnešnímu dni máme celkem 126 členů OSAC, z toho je 53 členů do 16let. Mládež je rozdělena do 3 skupin, které vedou trenéři 1.sk. Kotěšovec + Kreisinger + Janovský, 2.sk. Pachmannová + Aubrecht + Němeček, 3.sk. Šimůnek + Hudec + Levý.  Vedoucím trenérem je Josef Kotěšovec, který eviduje docházku.

Rodiče, kteří mají Průkaz pro doprovod OSAC, mohou do prostoru bazénu, ale jen na lavičku. Pokud si chtějí zaplavat, tak se musí stát členy klubu. Stačí vyplnit Přihlášku a zaplatit příspěvek. Za rok ušetří 2100,- Kč (42x 50,- Kč) za vstupné. Viz předpis na webu www.osac.cz v rubrice Kurzy potápění, členství v klubu a příspěvky.

 

Za výbor OSAC zdraví a na setkání se těší Jarda Hudec

 

  

Napsat komentář