Právě si prohlížíte Novinky OSAC a Pozvání na večer OSAC do bazénu 14.11.2014

Novinky OSAC a Pozvání na večer OSAC do bazénu 14.11.2014

Ahoj všichni členové a přátelé klubu OSAC,

naše potápěčské aktivity venku limituje počasí, ale v bazénu je nám každý pátek teplo a příjemně. Pro zlepšení podzimní nálady a hlavně pro zábavu a radost pořádáme pravidelně Soutěžně zábavné večery OSAC v bazénu.
Konkrétně již v pátek 14. listopadu 2014 se opět můžeme těšit na soutěžení dětí, mládeže a dospělých v malém i velkém bazénu. Výbor OSAC připravil pro všechny účastníky pěkné soutěže ve vodě, závodění se spoustou legrace a samozřejmě s vyhlášením vítězů a předáním pěkných cen. Připomínáme, že soutěže dětí zahájíme v malém bazénu hned v 19:00, všichni přítomní budou dětem fandit. Vyzýváme všechny členy klubu a také všechny další naše známé a kamarády, aby přišli s dětmi a umožnili jim pěknou bazénovou zábavu. Po skončení v malém bazénu všechny děti dostanou ceny a mládež a dospělí budou pokračovat v závodech a soutěžích ve velkém bazénu.
Společným mottem není zvítězit, ale jako na Olympiádě: zúčastnit se!Soutěže budou organizovat Jarda Šimůnek a Vláďa Levý za pomoci Jindry Tomáše, Radka Němečka a Petra Chládka (ale ti si také zazávodí!). Nejen pro vítěze v jednotlivých kategoriích, ale i pro všechny účastníky jsme zajistili pěkné a zajímavé ceny!
Takže nezaváhejte, přijďte a vezměte sebou i děti! V pátek 14.lispopadu 2014 v 19:00 na bazénu soutěže OSAC!
Další zpráva je rovněž příznivá:Náš klub OSAC Plzeň, byl vyhodnocen mezi nejlepšími aktivními kluby ve Svazu českých potápěčů a pro naši činnost jsme tím získali finanční dotaci, kterou využíváme pro zabezpečení smluvního nájmu bazénu a vytváření co nejlepších podmínek pro činnost našich členů. – S tím souvisí i pořízení potřebného potápěčského vybavení pro mladé adepty potápění. Konkrétně pro klub OSAC jsme získali z daru Českého olympijského výboru 2014 (určeného pouze pro děti a mládež) do našeho klubu 2 nové kompletní (1.a2.st.)automatiky + 2 nové žakety +2 nové manometry (celkem v hodnotě přes 20 tis. Kč), které budou především pro potřebu potápěčského výcviku dětí a mládeže. Dodávky bude realizována ještě letos, k tomu si do klubu pořídíme dvě 5ti litrové tlakové lahve. Využití zejména pro mládež na „potápěčské okénko“ a přípravu k potápěčskému výcviku atd. Příkladem je parta našich nových členů OSAC – kroužek mládeže z Třemošné – mladých adeptů potápěčského sportu, kteří pod odborným vedením Standy Kutheila trénují základy plavecké a potápěčské praxe s ploutvemi, maskou a šnorchlem. Výbor OSAC rozhodl, že jim poskytneme klubová trička za symbolickou cenu a uvažujeme o dalších možnostech. V této souvislosti se obracíme na všechny potápěče s dotazem, zda nemáte doma po dětech k odprodeji neoprenové kombinézy a šorty. Noví členové OSAC přibližně ve věku 7 až 12 let mají zájem!
Na závěr jen telegraficky:Mimořádné valné hromady Svazu českých potápěčů, která se bude konat 20.11.2014 v Neratovicích, se za náš klub OSAC zúčastní předseda Jarda Hudec a člen výboru Jarda Šimůnek. A ještě malé avízo: vánoční bazén OSAC bude v pátek 19.12.2014 – podrobnosti včas oznámíme.
Nezapomeňte: již v pátek 14.11.2014 od 19:00 všichni přijďte do bazénu na Soutěžně zábavný večer OSAC a přiveďte i své přátele s dětmi!
 
Za výbor OSAC zdraví Jarda Hudec

Napsat komentář