Právě si prohlížíte Aktuality z výboru OSAC: 3.2.2015

Aktuality z výboru OSAC: 3.2.2015

Na výboru OSAC dne 3.2.2015 byly projednány účetní výsledky hospodaření OSAC za rok 2014, stav členské evidence klubu, kooptace Josefa Aubrechta za Láďu Trávníčka do výboru, situace v platbách členských příspěvků na rok 2015, odvod svazových příspěvků na SČP, státní dotace pro klub, zajištění výstroje a potápěčského vybavení pro klub a prodej členům, návrh plánu akcí na rok 2015, termín členské schůze klubu 16.4.2015 a postup změny stanov dle nového občanského zákoníku.

 

Členům OSAC i dalším zájemcům o potápění doporučujeme velmi zajímavý potápěčský bulletin s názvem eNemo – čtvrtletník vydávaný Svazem českých potápěčů. V zatím posledním tj. 4.čísle z prosince 2014 se mimo jiné můžete dočíst o pracovním potápění, freedivingu, valné hromadě SČP, vyhodnocení sportovní reprezentace ČR za rok 2014, struktuře potápěčských svazů v ČR, různých potápěčských akcích atd.

 

Mnoho zajímavého je také v předchozích číslech bulletinu – přečtěte si – všechna zatím vydaná čísla  najdete zde na webu OSAC v rubrice (záložce) eNemo Bulletin SČP !

 

 

 

 

Napsat komentář