Právě si prohlížíte Prezidium Svazu českých potápěčů jednalo na Lomečku 05.- 06.10.2012

Prezidium Svazu českých potápěčů jednalo na Lomečku 05.- 06.10.2012

Náš potápěčský klub OSAC je členem Svazu českých potápěčů (evidenční číslo C124) v rámci celosvětového potápěčského systému CMAS.

Naše členství ve Svazu není jen formálně organizačně evidenční či symbolické, jak si někteří nezasvěcení (či nepřející) mohou myslet. Naopak oboustranná výhodnost přináší užitek nejen v přístupu k propracovaným a ověřeným metodikám potápěčského výcviku a v poskytování potřebných podmínek pro potápění našich členů,

ale i věcné a finanční prostředky pro činnost našeho klubu OSAC.

Recipročně se náš klub OSAC stará o průběžné zkvalitňování výcviku a tréninku potápění našich členů, zvyšování jejich kvalifikace v systému CMAS, přijímáním nových členů navyšuje celkový počet členů ve Svazu a zejména aktivní péčí (údržbou a opravami) o potápěčský polygon SČP v Lomečku včetně jeho podvodních zařízení tj. kesonu OSAC Atlantic a Podvodní pozorovatelny. Proto se poprvé v historii Svazu uskutečnilo výjezdní zasedání SČP na Lomečku ve dne 05.- 06.10.2012. Všichni členové Prezidia si měli možnost vyzkoušet a prohlídnout vše nad i pod vodou na vlastní oči.   

Veliké poděkování od spokojených členů Prezidia SČP patří všem nám z klubu OSAC ! 

 

 

 

Napsat komentář